Jesteś tutaj: Polityka prywatności

Polityka prywatności

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

Administratorem danych osobowych jest firma House of Beauty Rafał Widok, 44-200 Rybnik ul. Kilińskiego 17. Wszelkie dane osobowe, które posiadamy zostały nam dobrowolnie podane przez użytkowników/klientów za pomocą strony internetowej lub osobiście podczas wizyty w naszym salonie. Dane są przetwarzane zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.) oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204).

BEZPIECZEŃSTWO PRZECHOWYWANIA DANYCH

Dokładadamy wszelkich starań, aby dane podane przez użytkowników/klientów były odpowiednio zabezpieczone: nie przekazujemy ich podmiotom trzecim oraz nie sprzedajemy ich. Wyjątkiem mogą być w uzasadnionych przypadkach organy wymiaru sprawiedliwości. Każda osoba dopuszczona po stronie House of Beauty do przetwarzania danych osobowych została zobowiązana do zachowania ich w tajemnicy

ZAKRES PRZETWARZANIA DANYCH

Zakres danych jakie są przechowywane może się różnić w zależności od tego jakie dane zostały nam podane. Minimalna ilość danych podanych za pomocą naszej strony www to adres email oraz imię użytkownika. Wszelkie dodatkowe dane które zostaną dostarczone za pomocą formularza elektronicznego na stronie www oraz papierowego w salonie mogą zostać wykorzystane do profilowania użytkownika/kienta lub do korzystania ze specjalnych akcji marketingowych czy rabatowych. Użytkownik ma prawo do wyrażenia zgody lub też nie na otrzymywanie informacji handlowych od House of Beauty.

USŁUGA NEWSLETTERU

Newsletter House of Beauty jest całkowicie darmową usługą. W każdej chwili można zrezygnować z newslettera, wystarczy na adres zwrotny wysłać wiadomość z prośbą o wypisanie. Zapisanie się do newslettera jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na otrzymywanie za pośrednictwem poczty elektronicznej na podany adres e-mail informacji reklamowych, promocyjnych oraz handlowych w zakresie świadczonych usług, ważnych wydarzeń i oferowanych produktów przez firmę House of Beauty zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

DOSTĘP DO SWOICH DANYCH

Podanie danych jest dobrowolne i każdemu przysługuje prawo do ich dostępu, poprawiania, ograniczenia przetwarzania oraz usunięcia w dowolnym momencie. Dostęp do danych można uzyskać bezpośrednio w naszym salonie lub zwrócić się za pośrednictwem adresu mailowego Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

PLIKI COOKIES

Administrator wykorzystuje pliki cookies – dane informatyczne, pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika, ułatwiające korzystanie ze strony internetowej. Cookies przechowywane są jedynie na dysku twardym użytkownika i są wyłącznymi informacjami zbieranymi przez stronę. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce opcję przesyłania cookies, może to jednak mieć wpływ na prawidłowe działanie strony www.

Umów się na wizytę

Wyślij wiadomość za pośrednictwem Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub zadzwoń do nas 511 666 660 lub [32] 716 88 66

Nasz salon

  • 44-200 Rybnik, ul. Kilińskiego 17
  • 511 666 660 lub [32] 716 88 66

Newsletter